TFF 3. Lig 2. grup 9’uncu hafta müsabakasında Karaman Futbol Kulübü evinde Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ligde çıktığı 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik alan kırmızı- beyazlılar topladıkları 22 puan ile grubunda lider durumunda. 30 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Kemal Kaynaş Stadyumunda oynanacak müsabakada kadın ve çocukların biletleri kulüp yönetimi tarafından karşılanacak.

Sezon başından bu yana oynadığı futbol ile taraftarlarını memnun eden Karaman Futbol Kulübü, Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına da dün akşam itibariyle yaptığı antrenmanla başladı.  Kulüp tesislerinde teknik direktör Zafer Hızarcı’nın yönetimindeki antrenmanda kırmızı-beyazlı futbolcuların kondisyon ağırlıklı çalışma yaptıkları öğrenildi.  Futbolcular, bugün yapacakları çift antrenman ile hazırlıklarını sürdürecekler.

RAKİP 14 PUAN İLE 5’İNCİ SIRADA

Karaman FK’nın kendi evinde konuk edeceği Balıkesir temsilcisi Ayvalıkgücü Belediyespor, topladığı 14 puan ile ligin 5’inci sırasında yer alıyor. Balıkesir temsilcisi Ayvalıkgücü Belediyespor ligin 8’inci haftasında karşılaştığı Bayrampaşa Spor kulübünü 4-1’ yendi.