KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde yarın Yakın Doğu Üniversitesi ile oynayacakları maçı kazanarak, liderliğini korumak istediklerini söyledi.

Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geride kalan 7 haftada 6 galibiyet ve bir mağlubiyetle ligin zirvesinde yer aldıklarını anımsattı.

Yakın Doğu Üniversitesi'nin güçlü takım olduğunu bu yüzden maçın zorlu geçmesini beklediklerini dile getiren Bozbey, şöyle konuştu:

"Yakın Doğu Üniversitesi maçını kazanarak, liderliğimizi korumayı hedefliyoruz. Liderliğimizi devam ettirmek için yarınki karşılaşmayı almamız lazım. Hatalarımızı görüyoruz ve sonraki maçlarda en iyi basketbolu oynamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Rakibimiz kaliteli oyunculardan kurulu ancak bizim de hedeflerimiz var. Sporcularımıza güveniyoruz. İnşallah Yakın Doğu Üniversitesi deplasmanından galip döneceğiz."

Yakın Doğu Üniversitesi-Abdullah Gül Üniversitesi maçı, Ankara Spor Salonu'nda oynanacak ve müsabaka saat 13.45'te başlayacak.