Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi Liverpool’un golcü oyuncusu Balotelli, eski formundan oldukça uzak gözüküyor. Liverpool formasını bu sezon 10 maçta giyen yıldız oyuncu, henüz golle tanışamadı.

2014-2015 sezonu başında İtalyan devi Milan’dan 20 milyon Euro’ya Liverpool’a transfer edilen Mario Balotelli, Ada ekibinde eski formundan uzak gözüküyor. Geçtiğimiz sezon Serie A’da 30 maça çıkan İtalyan oyuncu, 14 gol, 6 asistlik performans sergileyerek 20 gole katkı sağlamıştı. Bu sezon ise, İngiliz ekibi ile ligde geride kalan 16 haftada 10 maça çıkan Balotelli, henüz golle tanışamadı. Gana asıllı İtalyan oyuncu, Milan forması giydiği dönemde 54 resmi maçta 30 gol, 12 asistlik performans sergileyerek kariyerinin zirvesinde yer almıştı.

15 MAÇTA 2 GOL BULDU

Bu sezon İngiliz ekibi ile resmi maçlarda toplam 15 kez sahaya çıkan yıldız isim, yalnızca 2 kez gol sevinci yaşadı. Ligdeki 10 maçta henüz gol atamayan Balotelli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Razgrad ile oynanan maçta ve League Cup’da Swansea City ile oynanan mücadelede 1’er gol kaydetti.