Antalya Side'de hazırlık kampını tamamlayan fakat hava şartlarının kötü olması ve sağnak yağışın bir türlü dinmemesi yüzünden fazla hazırlık maçı yapamayan temsilcimiz, hazırlık maçlarını kendi stadyumunda seyircisi önünde yapmaya devam ediyor. 

Cumartasi günü Bal 7. Grupta 3. sırada bulunan 68 Aksaray Spor ile bir hazırlık maçı yapan temsilcimiz maçtan 1-0 galip ayrıldı. Yeni transferlerin görücüye çıktığı maçı Milletvekilimiz Lütfi Evlan ve Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ile birlikte kalabalık bir protokol takip etti. Maç sonunda Lütfi Evlan ve Kamil Uğurlu futbolcularla toplu fotoğraf çektirdiler.
Takımın istekli ve diri olması teknik heyetle beraber hem yöneticileri hem maçı izlemeye gelen protkol ve Karamanlı Sporseverleri memnun etti. Yenş transferlerden Anıl'ın goluyle 1-0 maçı kazanan temsilcimiz Pazar günü Konya Selçuklu Belediye Spor a konuk olarak bir hazırlık maçıda Selçuklu Belediye Sporun Sahasında yaptı. Maçı Hüseyin ve Muzafferin golleriyle 1-2 Temsilcimiz kazandı. 
22 Ocak ta Kayseri Talas Gücü ile Kemal Kaynaş Stadyumunda ikinci yarıya Karaman'da başlayacak olan 70 Karaman Sporun, hava şartları uygun olursa hafta içi bir hazırlık maçı daha yapması bekleniyor.