Karaman’ı ulusal ve uluslararası yarışlarda en iyi şekilde temsil ederek 2016 yılına damgasını vuran Karaman bisiklet takımı, 2017 sezonuna da bomba gibi bir giriş yapmak istiyor. Milli takım bisiklet antrenörü Barış Ünlü nezaretinde çalışmalarına devam eden Karaman ekibi, 2017 yılının ilk sınavını 03-05 Şubat 2017 tarihleri arasında Alanya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası 1.Etap Puanlı Yol Yarışları’nda verecek.

2017 yılının da Karamanlı bisikletçilerinin yılı olacağını belirten Ünlü;” Bu sezon yarışlarda 50 sporcu ve 10 kulübümüz ile yer alacağız. Parolamız yine şampiyonluk olup yıldız, genç ve büyük bayanlarda Türkiye ve Balkan Şampiyonlukları kazanmak istiyoruz. Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına milli takım boyutunda sporcular vererek ülkemizi uluslararası arenada temsil etmek ise en büyük hedeflerimizin arasında. İnşallah 2017 yılında da ilimizi en iyi şekilde temsil ederek yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Sporcularımızla Gurur Duyuyoruz”

2015-2016 sezonuna 73 Türkiye derecesi, 4 Türkiye şampiyonluğu ve 2 Balkan şampiyonluğu sığdırdıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” 2017 yılında inşallah 2016 yılında yakaladığımız başarının üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Sporcularımız ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için büyük çaba harcadı ve ulusal, uluslararası arenada büyük mücadeleler verdi. Antrenör ve sporcularımızın bizlere yaşattıkları heyecan ve sevinçten dolayı tüm ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.