PTT 1. Lig temsilcisi Manisaspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. maçında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Manisaspor, Bucaspor ile oynadığı karşılaşmanın ardından verilen bir günlük izin sonrasında Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanla, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. haftasında yarın saat 20.30’da deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Taner Taşkın yönetiminde yapılan antrenman ısınma çalışmasıyla başladı. 5’e 2 çalışmasıyla devam eden idmanda futbola özgü dayanıklılık koşusunun ardından yarı sahada oyun oynandı. Antrenman soğuma koşusuyla tamamlandı.

Siyah-beyazlılarda 2013-2014 sezonunun 31. haftasında oynanan Denizlispor maçında yaşadığı sakatlığın ardından sağ diz ön çapraz bağlarından ve menüsküsünden operasyon geçiren Barbaros Barut tedavi sürecinin ardından takımdan ayrı olarak düz koşulara başlarken, izinli olan Canberk Dilaver ve kasığında ağrı bulunan Nenad Milijas antrenmanda yer almadı. U21 takımında Gökay Tunç ve Erhan Yılmaz da A takımın antrenmanında yer alan isimler oldular.