Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, Şanlıurfaspor’un 7 haftada istedikleri seviyeye geldiğini belirtti.

Ligde 2 puan ortalaması ile şampiyonluğa ulaşmanın mümkün olduğunu belirten Güneş, “Bu ortalama ile şampiyon olmamış hiçbir takım yok. Hedefimiz lig sonuna kadar 63-65 puan toplayarak amacımıza ulaşmak” dedi.

Önümüzdeki hafta sonu Şanlıurfaspor-Manisaspor maçının büyük bir ihtimalle GAP Arena Stadı’nda oynanacağını ifade eden Güneş, “Özlemini çektiğimiz taraftarlarımız ile buluşacağız. Şimdi sıra onlarda. Artık stadı doldurmak için çok büyük bir nedenleri var. Puan olarak amacına ulaşmış takımımız, dolu bir statta oynamak isteyecektir. Taraftarlarımız gereken özveriyi gösterip, Passolig kartlarını alsınlar ve hafta sonu GAP Arena stadına gelsinler. Taraftarlarımız üzerine düşen görevi yapsınlar” diye konuştu.

Cuma günü oynanan ve 1-0 Şanlıurfaspor’un üstünlüğü ile sona eden Gaziantep Büyükşehir Beldiyespor karşılaşmasını da değerlendiren futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, şöyle devam etti:

"İlk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İkinci yarı da ise teknik direktörümüz Cihat Arslan’ında futbolcularımız üzerindeki etkisi ile daha organize ve daha atak bir futbol sergilemeye başladık. Ve beklediğimiz golü 76. dakikada bularak sahadan galibiyet ile ayrıldık. Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum."

PTT 1. Lig’in çok zorlu bir lig olduğunu kaydeden Güneş, zorlu ve keyifli maçların futbolseverleri beklediğini kaydetti. Şanlıurfaspor’un kenetlenme ile başarılı olacağını vurgulayan Güneş, taraftar, futbolcu, teknik heyet, yönetim kurulu, kamu, STK’lar başta olmak üzere tüm herkesin sarı-yeşil renklerde buluşması çağrısında bulundu.