SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Medicana Sivasspor, sahasında Beşiktaş'ı konuk etti.

Konuk ekip Beşiktaş'ta, ligin 22. haftasındaki Balıkesirspor maçında ilk 11'de forma giyen oyunculardan 10'u Sivasspor karşısında da ilk 11'de sahaya çıktı. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, kırmızı kart cezalısı Pedro Franco'nun yerine Necip Uysal'a görev verdi.

Beşiktaş'ta sarı kart cezaları nedeniyle Balıkesirspor maçında forma giymeyen Oğuzhan Özyakup ve Ramon Motta'nın yanı sıra Günay Güvenç, Mustafa Pektemek, Tolgay Arslan, Kerim Frei Koyunlu ve Atınç Nukan, 18 kişilik kadroda yer aldı.

Siyah-beyazlılarda, kırmızı kart cezalısı Franco ile sakatlıkları devam eden Alexander Milosevic, Tolga Zengin, Cenk Tosun, İsmail Köybaşı ve Tomas Sivok, Sivas'a getirilmedi.

Beşiktaş'ta, Sivasspor maçı öncesi üçer sarı kartı bulunan Demba Ba, Gökhan Töre, Kerim Frei Koyunlu, Serdar Kurtuluş ve Veli Kavlak, ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, bu karşılaşmada sarı kart görmeleri durumunda 24. haftada Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.

 

- Sivasspor'da 3 eksik

Ev sahibi Medicana Sivasspor ise sakatlıkları süren Michael Eneramo ve İbrahim Toraman ile sarı kart cezalısı Adem Koçak'tan yoksun kadroyla Beşiktaş maçına çıktı.

Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bir süre önce kadro dışı bırakılan ve geçen hafta takımla çalışmalara başlayan Aydın Karabulut'u da 18 kişilik kadroya dahil etti.

Maç saatinde hava sıcaklığı 14 derece olarak ölçüldü. Karşılaşmayı yaklaşık 10 bin seyirci izledi. Beşiktaşlı taraftarlar, havuz tarafı kale arkası tribününde kendilerine ayrılan 880 kişilik bölümü doldurarak, takımlarına destek verdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, karşılaşmayı protokol tribününde birlikte izledi.

Her iki takım, sahaya 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun" yazılı pankartla çıktı.

Karşılaşma için 85 basın mensubu akreditasyon yaptırdı.