SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, ligin 12. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Koordinasyon hareketlerinin ardından ayak tenisiyle idman sona erdi.

Antrenmana, ülkelerinin milli takımlarında bulunan John Boye ve Djakaridja Kone katılmadı.

Buruk, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziantepspor maçında iyi bir oyunla galip geldiklerini ancak bu karşılaşmanın geride kaldığını ve önlerine bakmaları gerektiğini söyledi.

Ligin 12. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile yapacakları maça değinen Buruk, Beşiktaş'ın bu sezon ligin en iyi futbol oynayan takımlarından birisi olduğunu belirtti.

Maça en iyi şekilde hazırlanacaklarını dile getiren Buruk, şöyle konuştu:

"Nerede oynarsak oynayalım, her maç bizim için önemli. Kimle oynarsak oynayalım, sahada en iyi şekilde doğru karşılık vermemiz gerekiyor. Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bunu biliyoruz. Beşiktaş şu anda ligin lideri, oyun olarak belki 'Türkiye'nin en iyi oynayan takımı' diyebiliriz. Bizim buna doğru cevap vermemiz gerekiyor. Bunun için de oyuncularımızla gereken çalışmaları yapacağız. Bizim için her maç aynı, üç puan ortada. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bu maç da böyle olacak."