SİVAS (AA) - Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlarken, teknik direktör Okan Buruk, gelecek müsabakalarında daha iyi olacaklarına inandığını söyledi.

Kulüp tesislerinde Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başlayan Medicana Sivasspor'da teknik direktör Okan Buruk, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yeni takımıyla ilk maçlarında Bursaspor'a 1-0 yenildiklerini hatırlatan Buruk, alınan sonuçtan memnun olmasalar da iyi mücadele ettiklerini aktararak, şunları söyledi:

"Benim için önemli olan, oyuncuların istediklerimizi sahada yerine getirmeleriydi. Kaçırdığımız net pozisyonlara baktığımız zaman, aslında çok rahat bir maç geçirebilir, üç puanla başlayabilirdik. Bu maçtan gerekli dersleri alarak oyuncularımıza gerekenleri anlattık. Gaziantepspor maçına hazırlanmaya başladık. Bir hafta bitiyor, bir hafta başlıyor. O yüzden tekrar kafamızı kaldırıp yolumuza gitmemiz gerekiyor. İnşallah bundan sonraki haftalar daha iyi olacak."

Gaziantepspor karşılaşmasında taraftarları tribünde görmek istediğini belirten Buruk, "Taraftar bizim için değerli. Sivasspor taraftarı stadını böyle bir maçta doldurmalı, bizim yanımızda olmalı. Çünkü oyuncularımın güvene ihtiyacı var. Bu güveni vermek için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızın takımın yanında olması çok önemli o yüzden taraftarımızı stada bekliyoruz" dedi.

Öte yandan, Medicana Sİvasspor'un antrenmanına, ön çapraz bağ ve menüsküs onarımı ameliyatı olan Jeronimo Barrales ile izinli Michael Eneramo katılmadı. Sakatlığı geçen Yekta Kurtuluş ise takımdan ayrı koşu yaptı.