SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Kayserispor ile sahasında yapacağı rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, top kapmayla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden idmana, sakatlığı bulunan Manuel Da Costa katılmadı.

Orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, "Önümüzde zorlu Kayserispor ve Balıkesirspor maçları var. İnşallah, bu maçları iyi oynayıp kazanmak istiyoruz" dedi.

Kayserispor karşısında avantajlı olduklarını belirten Bekmezci, "Kendi sahamızda zorlu bir Kayserispor maçımız var ama deplasmanda aldığımız 1-1'lik sonuçtan dolayı az da olsa avantajlıyız. Kendi seyircimizin önünde oynuyoruz bu da büyük bir avantaj. İnşallah, bu maçı kazanıp Ziraat Türkiye Kupasında yarı finale çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Bekmezci, Ziraat Türkiye Kupası'nda hedeflerine ulaşmak için çalışmalara devam ettiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkmak için bir maç kaldı. Kupada gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Maçlara baktığımız zaman ligde alacağımız 2 galibiyet bizi çok rahatlatacak. O yüzden hedefi kupaya çevirebiliriz. Kupayı almak bizim için çok güzel olabilir. Çünkü UEFA Avrupa Ligi'ne gitmek için en kolay yol. Finale çıkarsak UEFA Avrupa Ligi'ne katılabiliriz."