SİVAS (AA) - Teknik direktör Okan Buruk, Medicana Sivassporlu yöneticilerle görüşmek üzere Sivas'a geldi. 

Teknik direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından Sivassporlu yöneticiler tarafından kente davet edilen Buruk'u, Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'nda Medicana Sivasspor Kulübü Asbaşkanları Faruk Taşseten ve Mehmet Boyraz karşıladı.

Buruk, havalimanında AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivasspor'un yönetimi ve başkanıyla çok değerli bir camia olduğunu söyledi. Medicana Sivasspor Kulübü'nün yöneticilerini yakından tanıdığını ifade eden Buruk, "Böyle bir görüşme isteği oldu. İnşallah oturup görüşür, en kısa zamanda da görevimize başlarız" dedi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın çok değerli bir insan olduğunu ve kendisini uzun zamandır tanıdığını dile getiren Buruk, şunları kaydetti:

"Kulübün değerini ve içinde bulunduğu durumu da herkes biliyor. Çok kaliteli bir takım, camia. Sivasspor severek ve gönülden takip ettiğim bir takım. İnşallah görüşmenin ardından bir an önce göreve başlarız. Allah yolumuzu açık etsin." 

Okan Buruk, daha sonra Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve kulüp yöneticileriyle görüşmek üzere kulüp tesislerine geçti.