SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda yarın Gaziantepspor'u yenerek, lig maçı öncesinde moral bulmayı amaçlıyor. 

Ligde geride kalan 17 haftada 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 14 puanla 17. sırada bulunan kırmızı-beyazlı ekip, önce kupada ve ardından ligde Gaziantepspor ile yapacağı maçları kazanmayı hedefliyor. 

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 5. haftasında deplasmanda yarın Gaziantepspor'a konuk olacak Medicana Sivasspor, kupada geride kalan maçlarda Gaziantepspor'a 2-1, Tuzlaspor'a 3-1 yenilmiş, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 4-0 ve 2-1'lik sonuçlarla mağlup etmişti. 

 

- Sivasspor'un ligdeki rakibi de Gaziantepspor

Medicana Sivasspor, yarınki kupa maçının ardından ligde de Gaziantepspor'a konuk olacak. Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasındaki Gaziantep-Sivasspor maçı 31 Ocak Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak. Yiğidolar, ligin ilk yarısında sahasında Gaziantepspor'a 2-1 mağlup olmuştu. 

Kırmızı-beyazlı ekibin, kupa maçının ardından Sivas'a dönmeyeceği ve lig maçı için hazırlıklarını Gaziantep'de sürdüreceği öğrenildi.