SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, oynadıkları pozitif futbolu devam ettireceklerini ve kalan 11 maça da kazanmak için çıkacaklarını belirtti.

Bakkal, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligdeki gidişattan memnun olduğunu söyledi.

İyi oynadıklarını ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını anlatan Bakkal, "Başarının ısrarla, denemeyle geleceğine inanıyorum. Oynadığımız pozitif futbolu devam ettirmek istiyoruz ve devam ettirmek zorundayız. 11 maçımız kaldı ve her maça kazanma anlamıyla bakıyoruz" dedi.

Mersin İdmanyurdu maçında Cicinho'nun cezası nedeniyle forma giyemeyeceğini, Burhan Eşer'in ise sakatlığının düzelmesi halinde forma şansı bulabileceğini dile getiren Bakkal, takımda herkesin görevini çok iyi şekilde yerine getirdiğini ifade etti.

Antalyaspor maçında takıma destek veren taraftarlara teşekkür eden Bakkal, "Bu destek devam ettiği sürece kesinlikle iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. İyi ve pozitif oynamaya başladık, çok üretmeye başladık ve çok gol kaçırıyoruz. 'Üç haftalık dönemde ne buldunuz' derseniz, iyi şeyler yapmaya çalışan bir takım var. Geldiğim günden beri istediğim tek şey vardı onu da zaten fazlasıyla gördük. İnşallah, biran önce bunu sonuçlara yansıtmak istiyoruz" diye konuştu.


- Kone ve Erkan Kaş sezonu kapattı

Taraftarlardan desteklerini sezon sonuna kadar devam ettirmelerini isteyen Bakkal, orta saha oyuncuları Djakaridja Kone ile Erkan Kaş'ın sakatlıkları nedeniyle sezonu kapattıklarını sözlerine ekledi.


- Antrenman

Kırmızı-beyazlı ekip, ligin 24. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bakkal yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, koşuyla başladı. İdman, kondisyon ve taktik çalışmayla devam etti.

Sabancı Lisesi öğrencileri antrenmanı ziyaret ederek Bakkal ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.