Spor Toto Süper Lig’de aldığı başarılı sonuçlarla 4. sıraya yerleşen Mersin İdmanyurdu, çıkışını sürdürmek istiyor.

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, 2-0 galip geldikleri Sivasspor karşılaşmasının kendileri açısından son derece önemli bir maç olduğunu belirterek, "Sivasspor, gücünü kanıtlamış iyi bir ekip. Ligde şu an bulunduğu yer çok iyi bir konumda olmayabilir ama gerçekten çok güçlü bir kadroya sahip. Bizim için zor bir maçtı, en önemli karşılaşmalardan biriydi. Tabi önemli olan zoru başarmaktır, biz de bunu yaptık. Bugün bulunduğumuz konuma hak ederek geldik. Sivasspor maçında da sonuna kadar mücadele ettik. Ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum" dedi.

Hedeflerinin daha da yukarılara çıkmak olduğunu söyleyen Kahramanlı, ligin ilk devresinde toplayabildikleri kadar çok puan toplamak istediklerini vurgulayarak, "20 puan tabii ki iyi. Daha iyilerini de görmüştük. Ligde kalıcı olmak istiyoruz. Önümüzde Torku Konyaspor maçı var. Ligde hiç kimse rahat değil. 6 hafta kaldı, herkes puan toplamaya çalışıyor. Biz de öyle, yakaladığımız bu birlik ve beraberliği sürdürmek istiyoruz. Bundan sonraki sürecin daha iyi olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Taraftarlara da verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Kahramanlı, "İçeride olsun, dışarıda olsun her zaman yanımızda oldular, destek verdiler. Taraftarlarımız bize inanıyor, güveniyor. Mersin’de de Mersin dışında da onlara ihtiyacımız var. Onlardan kopmadık kopmayacağız. Bu çıkışımızı tüm Mersin’in desteği ile sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.