Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nun 2. maçında yarın evinde ağırlayacağı Samsunspor maçının son hazırlıklarını tamamladı. Mersui İdmanyurdu Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Bursaspor ile berabere kalarak bir avantaj yakaladıklarını ifade ederek, "Ancak o maçın anlamlı olması için Samsunspor maçını kazanmamız gerekiyor. Tek hedefimiz galibiyet, başka düşüncemiz yok" dedi.

Mersin İdmanyurdu, yarın Ziraat Türkiye Kupası’nda grubun ikinci maçında karşılaşacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Macit Özcan Spor Kompleksi’nde antrenman yapan kırmızı- lacivertli ekibin moralli olduğu gözlendi. Isınma koşusu ile başlayan idmanda, dar alanda pas çalışması ve hedefsiz oyun oynandı. İdmanda yarın kadroda olanlar ayrı çalışırken, kadroda olmayacak isimler ayrı bir çalışma yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren idmana sakatlığı bulunan Oktay Delibalta katılmazken, Sinan Kaloğlu ve Adem Güven düz koşu yaptı.

"TEK HEDEFİMİZ GALİBİYET, BAŞKA BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK"

Samsunspor maçıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay, kupanın ilk maçını iyi bir şekilde bitirdiklerini belirterek, "İyi bir avantaj yakaladık. Yani grubun favori takımlarından bir tanesi Bursaspor ile berabere kaldık ve avantajı elimize geçirdik. Ancak o maçın anlamlı olması için Samsunspor maçını kazanmamız gerekiyor. Yine bu maçta da oynamayan arkadaşlarımıza şans vereceğim. Çünkü Cumartesi günü bizim için çok kritik, çok daha önemli bir maçımız var Galatasaray maçı. Tabi buradaki maçı da iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Tek hedefimiz galibiyet, başka bir düşüncemiz yok" diye konuştu.