Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, deplasmanda yapacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Dün oynanan maçta Sivaspor’u 2-0’la geçen Mersin ekibi, ligdeki 6. galibiyetini aldı. Ligde oynadığı 11 maçtan 3 beraberlik, 2 de mağlubiyet alan güney ekibi, topladığı 20 puanla ligde 3. sırada yer alıyor. Bu hafta sonu deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan kırmızı lacivertli ekip, bu maçını da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Bu hedef doğrultusunda Mersin ekibi, Sivaspor maçının ardından ara vermeden Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Macit Özcan Spor Kompleksi’nde antrenman yaptı. Düz koşuyla başlayan idmanda, ısınma hareketleri ve dar alanda pas çalışması yapıldı. Dün akşam oynanan Sivasspor maçında ilk 11’de forma giyen futbolcular ise düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından idmanı tamamladı. Sakatlığı nedeniyle Sivasspor maçında forma giyemeyen Marco Futacs ise fizyoterapist eşliğinde salonda çalışırken, hafif rahatsızlığı bulunan Eren Tozlu da takımdan ayrı koşu yaptı. İzinli olan Sinan Kaloğlu ise antrenmana katılmadı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

Mersin İdmanyurdu 6 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak.