7-9 Haziran 2019 tarihlerinde Bosna Hersek’de düzenlenen Balkan Şampiyonasında ilimizi, ülkemizi Ayrancı Gençlik Spor kulübünü temsil eden Eda Karademir, Ezgi Karademir, Enes Uysal ve Antrenör Ahmet Ömre Türe büyük başarılara imza attı.

Müsabakaların ilk günün de 66 kiloda mücadele eden Enes Uysal bronz madalyaya uzanarak büyük bir başarıya imza attı. Yine aynı şampiyonada bir başarıda Karamanlı judocu ikizler Eda ve Ezgi Karademir kardeşlerden geldi. 52 kiloda mücadele eden Eda Karademir bronz madalya kazanarak Balkan Şampiyonası üçüncüsü olurken, aynı şekilde 57 kiloda mücadele eden Ezgi Karademir ise bronz madalyanın sahibi oldu.

Milli sporcuları elde ettikleri derecelerden dolayı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Bosna Hersek'te düzenlenen Gençler Balkan Judo Şampiyonası'nda mücadele eden milli sporcularımız Eda ve Ezgi Karademir ile Enes Uysal’ın başarıları bizleri gururlandırdı. Sporcularımızın başarısında emeği geçenleri tebrik ediyor, millilerimize spor hayatlarında başarılar diliyorum”dedi.