Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Milli Kick Boks Sporcusu Mehmet İhsan Derme, Slovenya’da yapılacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonası’ndan dereceyle dönmek istediğini söyledi.

Ordu’da yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda 63 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Mehmet İhsan Derme, Slovenya’da yapılacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda milli formayla ter dökecek.

Slovenya’da yapılacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonası öncesi Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi’nde 5-15 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan milli takım kampına katılacağını ifade eden milli sporcu, iyi bir kamp süreci geçirmek istediğini dile getirdi.

Derme, 15-23 Kasım tarihlerinde Slovenya’da yapılacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda kendisini güçlü rakiplerin beklediğini ifade ederek, "Avrupa Şampiyonası’na çok iyi hazırlandım. Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi’nde yapılacak olan milli takım kamp çalışmalarına katılacağım. Kampı iyi bir şekilde geçirip, Avrupa Şampiyonası’na hazır şekilde gitmek istiyorum" diye konuştu.

Avrupa Kick Boks Şampiyonası’na iyi bir şekilde hazırlandığını belirten milli sporcu, "Avrupa Kick Boks Şampiyonası zorlu geçecek. Güçlü rakiplerle karşılaşacağım ama derece yapacağıma inanıyorum" dedi.

Mehmet İhsan Derme’nin antrenörlüğünü yapan Malatya Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Vahap Genç ise Malatya Büyükşehir Belediyespor olarak başarılarını devam ettirmek istediklerini kaydetti.

Kick Boks’ta iyi bir potansiyele sahip olduklarını dile getiren Genç, "Milli sporcumuz Mehmet İhsan Derme, Ordu’da yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda 63 kiloda Türkiye Şampiyonu olmuştu. Slovenya’da yapılacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda milli formayla mücadele edecek. Kendisine başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.