Oturarak Voleybol milli takım alt yapısını oluşturmak amacıyla Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Karaman’ın Ayrancı ilçesinde düzenlenen milli takım eğitim ve gelişim kampı 10 sporcunun katılımı ile devam ediyor. Oturarak Voleybol Milli Takım Baş Antrenörü Yusuf Kenan Kök ile Adem Çelik, Aziz Hopyar ve Mesut Sevim’in antrenörlüğünü yaptığı eğitim ve gelişim kampı 6 Eylül Perşembe günü sona erecek.

Kamp sürecinin verimli bir şekilde devam ettiğini belirten Milli Takımı Antrenörü Yusuf Kenan Kök, “Bu kampın amacı; milli takımlarımızın alt yapısını oluşturmak ve federasyon olarak koyduğumuz 2024 Paralimpik Oyunlardaki hedefini gerçekleştirmektir. Oturarak Voleybol milli takımımızın dünya da söz sahibi olması için planlanan bu alt yapı faaliyetinde genç sporcularımıza temel teknik, oyun becerileri, oyun taktikleri ve kondisyoner beceriler gibi eğitimler vererek onların en iyi şekilde yetişmesini sağlıyoruz. İnşallah çalışmalarımız sonunda sporcularımızdan istediğimiz verimi alarak, ülkemizde oturarak voleybolu daha iyi noktalara taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Engelli sporculara desteklerinin her zaman devam edeceğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ise,” Oturarak Voleybol Ligi’nde ilimizi Gençlik ve Spor Kulübü ve Ayrancı Gençlik ve Spor Kulübü takımlarımız ile temsil ediyoruz. Şuan Ayrancı ilçemizde devam eden eğitim ve gelişim milli takım kampında ilimiz sporcularından Salim İmren ve Emirhan Kılınç’ta yer alıyor. Bu bizler için gurur kaynağı. İnşallah bu sayıyı ilerleyen dönemlerde daha da arttırarak Türk sporuna en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.”