Türkiye Hentbol Federasyonu 2020-2021 Sinem Aksu Sezonu’nda Hentbol Kadınlar 1. Lig'e yükselme mücadelesi veren Karaman Minik Atılım Spor Kulübü’nde gözler 27-30 Mayıs tarihleri arasında oynanacak 2. Lig 3. Etap maçlarına çevrildi.

Son olarak 18-20 Mart tarihleri arasında İzmir'de oynanan grup müsabakalarında 3'te 2 yaparak 3. Etap maçlarında mücadele etme şansı yakalayan Karaman ekibi, Karaman’da oynanacak 3. Etap maçlarında şampiyon olarak 1. Lig’e yükselmek istiyor.

Şampiyonluk yolunda hata yapmak istemediklerini belirten Minik Atılım Spor Kulübü Başkanı Ayşe Minik, “İlk turu İzmir’de oynadığımız grup maçlarında geçerek ikinci sırada yer aldık. 27-30 Mayıs tarihlerinde play-off maçlarından önce son grup maçlarımızı oynayacağız. Özellikle Karaman olarak böylesine önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağımız için çok mutluyuz. Bu zorlu grupta biri bay olmak üzere 3 maça çıkacağız. İnşallah ev avantajımızı da kullanarak şampiyonluk kupasını kendi evimizde kaldırmak istiyoruz. Karaman, 1.Lig adını taşımayı hak eden bir il ve bizler Minik Atılım Spor Kulübü olarak gurura erişmek istiyoruz. Şampiyonluğa giden bu yolda tüm halkımızın desteklerini bekliyoruz.”