UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda yarın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Parzitan’da teknik direktör Marko Nikolic, İstanbul’a büyük umutlarla geldiklerini söyledi.

Olimpiyat Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Partizan Teknik Direktörü Marko Nikolic, İstanbul’a büyük umutlarla geldiklerini vurgulayarak "Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’ni hak eden bir takım. Bunu Belgrad’daki maçta gördük. Beşiktaş kaliteli bir maç çıkarmıştı ve farklı kazandı. Beşiktaş her zaman bu maçın favorisidir ancak biz de maçı seyretmeye gelmedik. Buraya büyük umutlarla geldik. Umarım ilk maçtan farklı bir skor alırız ve buradan mutlu bir şekilde ayrılırız" diye konuştu.

İlk maçtakine göre daha farklı bir performans sergileyeceklerinin altını çizen tecrübeli teknik adam, "Partizan’ın farklı yönünü göstereceğiz. Beşiktaş zor bir dönemden geçiyor. Kırmızı karttan dolayı kilit oyuncularından biri, Fenerbahçe derbisinde sahaya çıkamadı. Yarın daha farklı olacaktır" sözlerini sarf etti.

MILAN LUKAC: "İSTANBUL’A TESLİM BAYRAĞI İLE GELMEDİK"

Basın toplantısında konuşan Partizan kalecisi Milan Lukac ise Beşiktaş karşısında umutlu olduklarını belirterek, "Buraya teslim bayrağıyla gelmedik. İlk maçta 4-0 gibi korkunç bir skorla yenilsek de buraya umutlu geldik. İyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum" açıklamasında bulundu.