Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde başlayan ücretsiz yaz spor okullarında bilardo branşına kayıt yaptıran öğrenciler aldıkları eğitimle bilardonun inceliklerini öğrenmeye başladı. Bilardo eğitim merkezinde Spor İl Müdürlüğü bilardo antrenörü Osman Yılmaz nezaretinde verilen eğitimler hafta içi her gün saat 14.oo-16.oo ile 17.oo-19.oo arasında gerçekleştiriliyor. 
Türk sporunun yükselen değeri olan bilardo sporuna Karamanlı gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Yılmaz,” Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bilardo Eğitim Merkezimizde yaşları 10 ile 18 arasında değişen gençlerimiz ile birlikte eğitimlerimiz hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu yıl Karamanlı bilardocularımızın almış olduğu başarıları medyadan takip eden sporcu velilerimizin kurslarımıza göstermiş oldukları yoğun ilgi bizleri oldukça memnun etti. Yaz boyunca devam edecek eğitimlerimizde başarılı öğrencilerimizi lisanslayarak Karaman sporuna kazandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
“Spora ve Sporcuya Değer Veriyoruz”
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan ücretsiz spor okullarına yoğun ilginin olduğunu belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Karamanlı aileleri çocuklarına olan duyarlılıklarından dolayı tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya desteğimiz bundan sonra da artarak devam edecektir.
Kısacık, her yıl düzenli olarak açılan ücretsiz yaz ve kış spor okullarında bilardo sporuna daha fazla sporcu kazandırmayı amaçladıklarını kaydederek, her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlediğimiz kurslarla sayımızı daha da yukarılara taşıyacağız” dedi.