Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı’nın Okul Sporları faaliyet programında yer alan, Okullar Arası Yıldızlar Judo Grup Müsabakaları 16 ilden 177 sporcunun katılımı ile Karaman’da tamamlandı.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen ve Adana, Aksaray, Antalya, Burdur, Denizli, Hatay, Kırşehir, Mersin, Muğla, Kütahya, Kilis, Manisa, Kayseri, Konya, Osmaniye ve Nevşehir illerinin katılımı ile gerçekleşen Okul Sporları Yıldızlar Judo Grup müsabakaları Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu'nda yapılan final müsabakalarının ardından sona erdi.

İki gün boyunca devam eden müsabakalarda Türkiye finallerine kalma mücadelesi veren sporcular kadar antrenörlerde büyük heyecan yaşadı.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz ve Mustafa Akgündüz, Judo Federasyonu temsilcileri, antrenör ve hakemler tarafından verildi.

Müsabakalara ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, "Böyle güzel bir etkinlikte centilmence mücadelelerinden dolayı tüm sporcularımızı kutluyorum. İki gün boyunca bir birinden yetenekli sporcularımızın nefes kesen mücadelelerini izleme fırsatı bulduk. Bizlerde il müdürlüğü olarak misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Müsabakalarda dereceye girerek Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan Türkiye finallerine gitmeye hak kazanan sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.