Karamangücü Bayan Voleybol Takımı G.H.S. Karaman ve Konya İl Müdürlerini ziyaret etti.

Karaman’ı TVF Bayanlar 3. Liginde temsil eden Karamangücü Bayan Voleybol Takımı Karaman ve Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri Kasım Aydoğdu ve Ömer Ersöz’ü makamlarında ziyaret etti. Ligde çıktığı 4 karşılaşmayı da farklı bir şekilde kazanarak lider Ordu Telekomun ardından bir maç eksiğiyle ikinci sırada bulunan Karamangücü, Karaman’ı temsil etmekle birlikte çevre illerinde gurur kaynağı oldu. 
Makamında Karamangücü takımını ağırlayan Karaman G.H.S.Müdürü Kasım Aydoğdu; “Takımımız çok iyi bir şekilde yoluna devam ediyor. İnşallah gelecek yıl bir üst ligde Karaman’ı Temsil edersiniz. Bu başarılı sonuçlarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum.” dedi. 
Karamangücü Bayan Voleybol Takımı Karaman’da da İl Müdürlüğü yapan Konya G.H.S. Müdürü Ömer Ersöz’ü de ziyaret ederek maça davet ettiler. Ersöz; “Karamangücü takımımızı tebrik ediyorum. Karaman’ı olduğu kadar Konya’nında gururu oldunuz. İnşallah önümüzdeki haftalarda bir maçınıza gelerek izleyeceğim.” dedi.
Filenin Sultanları Huzurevinede ziyarette bulunarak Huzurevi sakinlerinin hayır dualarını aldılar. Bir müddet yaşlıların hatırlarını sorup onlarla vakit geçiren Sporcular, Huzurevi sakinlerini oldukça memnun ettiler.