Karaman Futbol Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, yazılı basın açıklamasında bulundu. Yaptığı açıklamayla Karamanlılara seslenen Han, takımı ligde tutmak için gece gündüz uymayıp çalıştıklarını söyledi.

Han, açıklamasında şu sözleri kullandı, “Çok değerli sporsever Karamanlı hemşerilerimiz. Bizler gece gündüz uyumayıp bu takımı ligde tutmak için gereken ne varsa onun üzerinde çalışma yapıyoruz. Takımımızı ligde tutmak için dilek, temenni ve eleştirilerinize açığız. İnşallah bu takım ligde kalacak ve bizler de bunun için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Yapılan hatalardan da ders çıkaracağız. Bu zor günler bizleri daha hırslı yapmakta.

İnşallah Rabbim ligde kalmayı nasip eder. Kalan haftalarda duygularımızdan önce mantığımızla hareket etmemiz gerekmekte. Bunun için siz değerli Karaman halkından sabırlar bekliyoruz. Eğer ligde kaldığımız zaman gelecek sezonlar için iyi bir takım yapamazsak sorumluluk bizlerindir. Hepinizi mantıkla hareket etmeye çağırıyorum. Daha altı maçımız var bunu hep beraber en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”