PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Manisaspor maçı hazırlıklarını yaptığı akşam antrenmanı ile sürdürdü.

Teknik sorumlu Muhammet Dilaver’in istifasının ardından yardımcı antrenör Sebahattin Akbayrak yönetiminde Durugöl Orduspor Tesisleri’nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Emre Aygün, Ümit Tütinci ve Mesut Çaytemel katılmadı. Isınma hareketleriyle başlayan ve yaklaşık bir saat süren antrenman, yarı sahada pas çalışması ve çift kale maç ile sona erdi.

"DİRİ BİR TAKIM DEVREDECEĞİZ"

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Orduspor Yardımcı Antrenörü Sebahattin Akbayrak, Erkan hocanın ardından geçiş dönemi yaşadıklarını ve bu süreçte hoca arayışının devam ettiğini söyledi. Takımı iki haftalık süreçte fiziksel anlamda iyi yerlere getirdiklerini ifade eden Akbayrak, "Çalışmalarımız sonucunda kolay kolay yenilmez bir takım haline geldiğimizi düşünüyorum. En azından topu kaybettiğimizde baskı ile topu kazanacak duruma geldik. Gelecek olan Levent hocamız da diri bir takımla çalışacak. Takımımızın kalitesi gayet iyi yaşadığımız travmalar, olumsuz süreçler artık son buldu diye düşünüyorum. Bizim maçlarımız şimdi başlıyor. Son maçta puan veya puanlar alabilirdik ancak hatalı goller yedik. Şimdi takımımızın moral motivasyonu gayet iyi takımız Levent hocamıza hazır bir şekilde teslim edeceğiz" dedi.

"TAKIMIN BAŞINDA OLMAMIZ İSTENDİ"

Beş yıldır Orduspor’da çeşitli görevlerde bulunduğunu belirten Akbayrak, "Takım yapılanmasında beş yıldır oldukça fazla değerler kazandırdık. Bu güne kadarda hiçbir tespitimizde yanılmadık. Bugün de üstümüze düşeni yaparak kefil olduğumuz oyuncuları yalnız bırakmamaktı. Ve şu an onu yapıyoruz. Bizimle ilgili kararı da yönetim verecektir. Başkanımız ve yönetim kurulu takımın başında olmamızı ve görevimize devam etmemizi söyledi" diye konuştu.