ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor hafta sonu deplasmanda oynayacakları Kayserispor maçı hazırlıklarına Nevşehir'de başladı.

Teknik direktör Ziya Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boluspor maçının ardından Ordu'ya dönmeyerek Nevşehir'e geçtiklerini belirtti.

Nevşehir'de kampa girerek Kayserispor maçının hazırlıklarına burada başladıklarını ifade eden Doğan, ilk antrenmanı bugün gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Yüzde 98'i PAF takımdan oluşan bir kadroyla Kayserispor maçına hazırlandıklarına işaret den Doğan, Kayserispor maçına çıkıp sonuç ne olursa olsun aslanlar gibi mücadele edeceklerini söyledi.

Doğan, genç oyuncuların her koşulda morallerini yüksek tutmak için ellerinden geleni yaptıklarını anlatarak, takımda 25 futbolcunun 5 kategori atlayarak bir anda PTT 1. Lig'e yükseldiğini belirtti.

Bazı genç oyuncuların 21 yaş altı liginde dahi oynamadığını ancak bu oyuncuların şimdi PTT 1. Lig'de oynamak zorunda kaldığını vurgulayan Doğan, 16-17 yaşındaki bazı genç oyuncuları oynatmak için okullarından izin almak zorunda kaldıklarını ifade etti.

- "Kayserispor takımıyla kıyaslanamayız"

Orduspor'un takım kadrosunun Kayserispor ile kıyaslanamayacağını söyleyen Doğan, şunları kaydetti:

"Kayserispor'da Nobre, Anıl ve Bobo gibi futbolcular var. Orduspor'un kadrosu ise PAF takımdan kurulmuş. Kaldı ki rakibimiz Kayserispor sezon başı kadrosunu oluştururken Süper Ligi düşünerek yaptı. Şimdi böyle bir takıma karşı oynayacağız. Şimdi bizim genç oyuncularımız çıkacak yılların tecrübesine sahip futbolculara karşı oynayacak. O nedenle biz bu çocukları alkışlamaktan başka bir şey yapamayız. Bizim amacımız sonuç ne olursa olsun rakip karşısında aslanlar gibi oynamak. Biz mücadelemizi en iyi şekilde yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın."

Doğan, Kayserispor'un lig lideri olduğunu, konumu itibarıyla gücünü ispatlayan bir takım olduğunu sözlerine ekledi.