PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, kötü gidişata dur demek için kurban kesti.

Ligde oynadığı 11 karşılaşmada 1 galibiyet 1 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan Orduspor, 4 puan ile ligin son sırasında yer alıyor. Geçen günlerde teknik direktör olarak başarılı çalıştırıcı Ziya Doğan ile anlaşan Orduspor, kötü gidişata dur demek için Bucaspor maçı öncesi kurban kesti.

Kurban kesimine Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, kulüp yöneticileri ve sporcular katıldı. Kurban kesiminden sonra bir açıklama yapan teknik direktör Ziya Doğan, adağın önlem için kesildiğini, gelecek maçlarda da başarılı olacaklarını söyledi.

Takımın son durumu hakkında bilgiler veren Doğan, "Bizim dinimizde olan bir şey. Adak önlem için kesilir. Ben buna sonsuz inanıyorum ancak öncelik olarak sahada çok çalışıp sonra isteyeceksin. Yan gelip yattıktan sonra çok zor. Önce çalışıp sonra isteyeceksin. Şu an takımımız çok iyi çalışıyor. Yabancı oyuncularla ilgili sıkıntılarımız var ancak o oyuncularımız da takıma katılacak. Forvet hattındaki oyuncuların sakatlığı sıkıntı oluşturuyor. Hiçbir zaman teslim olmayacağız, teslim olmayı benim karakterim asla kabul etmiyor" dedi.