PTT 1. Lig’de 12 hafta sonra galibiyet yüzü gören Orduspor’da yüzler gülüyor. 3 ay boyunca galibiyet yüzü göremeyen mor-beyazlılarda, Denizlispor galibiyeti gelecek maçlar için umut verdi.

Orduspor Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, özledikleri 3 puana ulaştıklarını ve bundan sonraki maçlar için umut tazelediklerini söyledi. Takım olarak hırslı ve istekli olmalarına rağmen haftalardır yaşadıkları şanssızlıklar sonucu galibiyet özlemi yaşadıklarını belirten Karaağaç, “Hocamız Ziya Doğan’ın gelişiyle birlikte umutlandık. İki hafadır şanssızlıklar sonucu talihsiz goller yiyerek oynadığımız maçları kaybettik. Ancak Denizlispor maçında ilk yarıyı yenik kapatmamıza rağmen ikinci yarıda oynadığımız oyun ve taktik anlayışıyla maçı kazanmayı bildik. Bu galibiyet ile umutlarımızı tazeledik” dedi.

Orduspor’un bir marka olduğunu vurgulayan Karaağaç, devre arasında takımın ikinci yarıda çıkışa geçmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti. Karaağaç, “Kulüp Başkanımız Nedim Türkmen, hocamız Ziya Doğan’dan devre arasında yapılacak çalışma ile ilgili rapor aldı. Hocamızın raporunu dikkate alacağız. İkinci yarıda çıkışa geçmek için ne gerekiyorsa yapılacak" diye konuştu.