PTT 1. Lig’de mücadele eden Orduspor, deplasmanda oynayacağı Altınordu maçı hazırlıklarına başladı.

Orduspor’un Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri’nde, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde gerçekleşen antrenman, Doğan’ın saha içinde yaptığı kısa toplantının ardından düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra oyuncuların yarı sahada yaptıkları çift kale maçla devam eden antrenman, taktik çalışmayla sona erdi. Yaklaşık 1 saat süren antrenmana sakatlığı süren Martin Mutumba ile raporlu olan Ali Güzeldal katılmadı.

DOĞAN: "ALTINORDU MAÇI İLE BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ"

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Ziya Doğan, zor bir deplasman maçına çıkacaklarını söyledi. Altınordu maçı ile başlangıç yapmak istediklerini belirten Doğan, "Zor bir deplasmana gidiyoruz. Bizim artık bir başlangıç yapmamız lazım, inşallah bu maçta başlamak istiyoruz. Kolay mı hayır, çok kolay değil iyi bir takım. Özellikle genç ve dinamik bir takımla oynayacağız. Bir kaç gündür kendilerini takip ettik oldukça iyi bir kadrosu var. Genç deneyimsiz ama çok agresif mücadele gücü ve kalite gücü yüksek bir takım. Ama bizim de tecrübemiz, tecrübeli oyuncularımız var" dedi.

"OYUNCULARIMIZ FİZİK OLARAK DÜŞÜK"

Futbolcuların fizik olarak düşük olduğunu ifade eden Doğan, "Bizim oyuncularımızın biraz fizik değerleri düşük. İnşallah bu hafta o açığı biraz da kapatıp oradan 3 puanı alıp Ordu’ya dönmek istiyoruz. Ben kamuoyuna sesleniyorum; çok kısa bir süre içinde canlılık yaşayacağımızı görüyoruz. Ancak istediğim seviyede değil ama o biraz zaman alabilecek. Biz de o zamanı kısaltmak için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Şunu söylemek istiyorum; Orduspor taraftarı bize güvensin. Camiamız güveniyor, ancak taraftarda soru işaretleri var. Taraftarımız bize güvensin" diye konuştu.