‘Vodafone Karakartal’ programı kapsamında yapılan ve Beşiktaş taraftarlarına sunulan özel tarifenin tanıtım toplantısı yapıldı.

İnşaatı devam eden Vodafone Arena’da yapılan tanıtım toplantısına, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, siyah-beyazlı kulübün yöneticileri ve Vodafone Türkiye yetkilileri katıldı. Tanıtım toplantısında Vodafone Arena hakkında bilgilendirme yapılırken ‘Vodafone Karakartal’ programının detayları da anlatıldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, tüm taraftarları bu yeni programa dahil olmalarını istedi ve stadyumu bir an evvel bitirip evlerine dönmek istediklerini söyledi.

“DÜŞÜNDÜK VE YAPTIK”

Orman, göreve geldiklerinde böyle bir stadın hayali bile olmadığını hatırlatarak, “Kulübün dünya kulübü olması için bunu düşündük ve yaptık. Dünyanın ilk 5 şehrinden birisi İstanbul ve burası da en güzel yeri. Duruşu olan bir camianın iyi yönetildiği takdirde Beşiktaş’ın Avrupa’da kupalar kaldırabileceğini düşünüyorum. Bu da stat bitince olacak diye düşünüyorum. Bir an evvel evimize dönmek istiyoruz” dedi.

Fikret Orman, basketbolun da olacağı 10 bin kişilik bir spor merkezi kuracaklarını ve proje aşamasında olduğunu söyledi.

“TARAFTARI TARİFEYE DAVET EDİYORUM”

Taraftarlara da çağrıda bulunan Fikret Orman, “Türkiye’deki işbirliğimizi büyütmeye devam etmekteyiz. Vodafone taraftar paketi ile mobil topluluk programının tanıtımını yapacağız. Taraftarlarımız kendi aralarında konuşmalarında sınırsız bir şekilde iletişim kurma ağına sahip olacaklar. Buna futbol takımımız oyuncuları ve diğer sporcularımız da dahil olacak. Eğer herkes bu tarifeye geçerse kulübe katkıları kat kat artacak. Herkesi bu tarifeye geçmeye davet ediyorum” diye konuştu.

ÖĞÜT: “HER MAÇ FARKLI AVANTAJLAR SUNULACAK”

Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt ise Beşiktaş taraftarının ruhu ile Vodafone’nun değerlerinin örtüştüğünü ifade ederek, “Karakartal’ın yeni yuvasına hoş geldiniz. Geçtiğimiz yıl toplam 15 yıla yayılan ve 145 milyon Dolar tutarında bir anlaşma yapmıştık. Bu stadyuma gelen taraftarlara her maç farklı avantajlar sunulacak. Akıllı stat için 10 milyon Dolar’a yakın bir iletişim altyapısı kuruyoruz. Beşiktaş taraftarının kendine has bir ruhu var. Biz de bunun Vodafone değerleriyle örtüştüğünü düşünüyoruz. Bu taraftarın kulübü için neler yapabileceğini görüyoruz. Topluluk programı adı altında yaptığımız ‘Vodafone Karakartal’ projesiyle taraftarların kulübüne desteğini bir nevi desteklemiş oluyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

‘Vodafone Karakartal’ programı, Vodafone Türkiye’nin Beşiktaş için hazırladığı kısa filmin gösterimi ile son buldu.