PTT 1. Lig’in lideri Osmanlıspor FK, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bugsaşspor’la yarın hazırlık maçı yapacak.

Ligin 10. haftasında Boluspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla devam ettiren lider Osmanlıspor FK, yarın da hazırlık maçına çıkacak. Mor-sarılı ekipte maç eksiği olan oyuncular, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bugsaşspor’la hazırlık maçı oynayacakken diğer oyuncular ise Boluspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

Bugün çift antrenmanla çalışmalarını sürdüren başkent ekibi sabah spor salonunda kuvvet antrenmanı akşam ise anaerobik dayanıklılık antrenmanı yaptı. Mor-sarılı ekip, akşam antrenmanına ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. 5’e 2 pas organizasyonu ve dayanıklılık çalışmasıyla devam eden antrenman yarı sahada oynanan çift kale maçla son buldu. 1,5 saat süren antrenmanda Ahmet Kesim, Emrah Metoğlu ve Kaiumzhan Sharipov takımdan ayrı düz koşu yaparak çalışmaları tamamladı.

Osmanlıspor FK’da maç eksiği olan oyuncular yarın 14.00’da Batıkent Tesisleri’nde Bugsaşspor’la hazırlık maçına çıkarken diğer oyuncular ise 17.30’da normal antrenmanına devam edecek.