Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz taraftarın maç sonrası istifaya davet etmesi üzerine, “Maalesef ilk defa böyle bir şey ile karşılaştık. Bu konu ile ilgili genel kurul kararı alabiliriz” dedi.

Sivasspor’un İstanbul Başakşehir’e 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrası kapalı tribünde yönetimi istifaya davet eden taraftarların yanına giden başkan Mecnun Otyakmaz, "Siz bu takımı terk ettiniz, ama biz bu takımız terk etmeyeceğiz” dedi.

Bazı taraftarların alkışlarının ardından Otyakmaz, “Ben alkışlanacak adam değilim ama bu takım da terk edilecek takım değil” şeklinde konuştu.

İstifa çağrılarına ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Otyakmaz, “İşler maalesef biraz kötü gidiyor olağanüstü bir süreçten geçiyoruz istifa daveti oldu. Maalesef 13-14 yılın üzerine ilk defa böyle bir şey ile karşılaştık. Bu konu ile ilgili genel kurul kararı alabiliriz. Eğer bir yönetim oluşturur veya şehirden onlara destek olunacağı yönünde bir enerji oluşursa tabi ki devre arası zamanlarında yasal süreci bekleyerek bir genel kurul kararı alabiliriz. Ama biz birlik ve beraberlik ile bu işin altından kalkabileceğimizi düşünüyoruz. Kendimize takımımıza inanıyoruz. Bir takım aksaklıkların olduğunu biliyoruz ve takviye yapılmasını gerektiğini biliyoruz bunları yapıp bu takımı düzlüğe çıkaracak gücümüz olduğunu biliyoruz ama buna rağmen şehirde böyle bir sinerji oluşur böyle bir yönetim oluşursa da genel kurul kararı almaya hazırız” ifadelerini kullandı.