Spor&Spor Dergisi tarafından düzenlenen ‘Sporun Devleri Buluşuyor Ödül Gecesi’ Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımlarıyla gerçekleştirdi. Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, gecede onur ödülünü layık görüldü.

JW Marriot Otel’de gerçekleştirilen ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın onur konuğu olduğu gecede, onur ödülü Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın’a layık görüldü. Özaltın ödülünü Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı’dan aldı.

Ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci, ÜLKE Tv adına Kanal 7 ve ÜLKE Tv Ankara temsilcisi Mehmet Acet’e ödülünü takdim etti. Okul sporlarındaki dünya şampiyonluğu nedeniyle İstanbul Doğa Koleji ve Okul Sporları Federasyonu onur ödülüne layık görülürken, Tunç Dağal ve Ayhan Pala, ödüllerini Ömer Önder’in elinden aldı. Dünya dalış rekortmeni Şahika Ercümen, ödülünü Lig TV Genel Müdürü Hilmi Gökçınar’ın elinden aldı. FILA Asbaşkanı Ahmet Ayık, Taşova YİBO Spor Kulübü’ne ödülünü takdim ederken, Özge Bayrak’ın ödülünü Türkiye Badminton Federasyonu Asbaşkanı Bekir Yağcı verdi. Cimnastik literatürüne kendi adına 3 isim yazdıran Ferhat Arıcan ise ödülünü AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan’ın elinden aldı. Gecede, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez de onur ödülüne layık görüldü.