Bursaspor’un genç yıldızı Ozan Tufan, Sivasspor galibiyetiyle 3 puan alışkanlıklarını devam ettirdiklerini söyledi. Genç oyuncu, ayrıca hedefinin yurt dışında oynamak olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında sahasında ağırladığı Sivasspor’u 3-0 mağlup etmeyi başaran yeşil-beyazlı oyuncularda, galibiyet sevinci yaşanıyor. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan genç oyuncu Ozan Tufan, “Balıkesir maçından sonra güzel bir galibiyet oldu. Galibiyet alışkanlığımızı devam ettiriyoruz. Kayseri Erciyes maçında da devam ettirmeyi düşünüyoruz. Hafta içi maça çok iyi hazırlandık. Takımdaki ağabeylerimi kutluyorum. Volkan ağabeyim çok güzel bir gol attı. Gelecek haftalarda çok daha iyi olacak” dedi.

“YURT DIŞI HAYALLERİM VAR”

Milli takımdaki performansını da değerlendiren Tufan, “Milli takımda kendi açımdan iyi oynuyorum ama galibiyet elde edemiyoruz. Onu da yakalasak çok daha güzel olacak” diye konuştu.

Hedeflerine ilişkin soruya ise yetenekli oyuncu, “Şu anda Bursaspor’un oyuncusuyum. Yurt dışı hayallerim, hedeflerim var” şeklinde konuştu.