Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında düzenlediği ücretsiz pilates kurslarına katılan yaklaşık 4 bin kadına eşofman dağıtıldı.

Denizli’de 13 ayrı noktada düzenlenen pilates kursuna katılan yaklaşık 4 bin kadın için Denizli’nin farklı noktalarında eşofman dağıtımı yapıldı. Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ile pilates kursuna katılan kadınlar katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilk etapta Yenişehir Spor Merkezi, Büyükşehir Belediyesi Sentetik Buz Pisti ve Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen eşofman dağıtımına katılırken, kadınların spor yaparak daha sağlıklı ve zinde olacaklarına dikkat çekti. Başkan Zolan, "Sonuçta spor ile hem sağlık anlamında hem de çevre anlamında birçok güzellikler sizlerle birlikte olacak. Ben faaliyetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hanım kardeşlerimize yaptığımız her proje çok şükür başarıya ulaştı. Bir işe hanım eli değdiği zaman her şey başarıya ulaşıyor. Sizlerin gayreti ile inşallah daha güzel çalışmalar yapacağız" dedi.

Denizli’de pilates ile 4 bin kişiye ulaştıklarını bildiren Başkan Zolan, bu sayının daha çok artmasını istediklerini söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak yer ve malzeme ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden Başkan Zolan, "Farklı bölgelere salonlar açmayı ve vatandaşların değişik sporlar yapabilmelerini sağlamak istiyoruz.Spor sağlıktır. Spor hem ruh hem de beden sağlığıdır" diye konuştu.

Çocuklara yönelik de farklı branşlarda kurslar açılacağını belirten Başkan Zolan, erkeklerin spor yapmalarını sağlamak için de çalışmalar yapacaklarını söyledi.