Basketbolda bu yıl Türkiye Kupası Şampiyonluğu’ndan sonra Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı da kazanan Pınar Karşıyaka, Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar’ı ziyaret etti. Selçuk Yaşar, “Yaklaşık 60 yıldır, Karşıyaka sevdalısıyım. Bu yıl hem Türkiye Kupası’nı hem de Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandık. Bu kupanın kazanılmasında emeği geçen tüm sporcuları, teknik heyeti ve yöneticileri gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, Pınar Karşıyaka’nın Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirirken, “Gelecek nesillerin sağlıklı olması için sağlıklı beslenmek kadar spor da çok önemli. Bu nedenle spora hep destek oldum” diye konuştu.

Yaşar Topluluğu’nun Türkiye’de uzun yıllardır basketbola ve spora destek verdiğini hatırlatan Selçuk Yaşar, “Pınar Karşıyaka’nın bu yıl kazandığı Türkiye Kupası Şampiyonluğu’na, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı da eklemesi bana büyük gurur yaşattı. Bu kupanın kazanılmasında emeği geçen tüm sporcuları, teknik heyeti ve yöneticileri gönülden tebrik ediyor, daha nice kupaları hep birlikte kucaklamayı diliyorum” şeklinde konuştu.

Pınar Karşıyaka Basketbol Şubesi Başkanı Turgay Büyükkarcı ise bu yıl kazandırdıkları 2 kupa ile onursal başkan Selçuk Yaşar’ı gururlandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.