KAYSERİ (AA) - Basketbolda Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası'nın finalinde yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Galatasaray'ın başantrenörü Ekrem Memnun, kupayı kazanmak istediklerini söyledi.

Finalin oynanacağı Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısına, Ekrem Memnun, Galatasaraylı oyuncu Bahar Çağlar, Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos ve oyuncu Tuğçe Canıtez katıldı.

Memnun, finale kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Hedeflerimizden birisi Türkiye Kupası'nı kazanmak. Bu maçı oynayabilecek pozisyonda olduğumuz için mutluyuz. Yarın çıkıp, elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Akıllı oynayıp, kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Bunun için bütün hazırlıklarımızı yaptık. Rakibimizi çok iyi tanıyoruz, onlar da bizi tanıyor. Güçlü yönler, zayıf yönler iyi biliniyor. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Elimizden gelen her şeyi yapıp, kupayı kazanmak istiyoruz. Bundan başka da düşüncemiz yok."

Galatasaraylı oyuncu Bahar Çağlar da Fenerbahçe'yi iyi tanıdıklarını vurgulayarak, "Hedeflerimizden biri bu kupayı kazanmak. Yarın taraftarımızın desteğiyle kupayı kazanarak, evimize dönmek istiyoruz" diye konuştu.


- Fenerbahçe cephesi


Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos ise Kayseri'de iyi bir organizasyon düzenlendiğine işaret ederek, "Basketbolun yanında eğlence kısmı da ön plana çıktı. Yarın iki takımın seyircilerinin burayı dolduracağını ümit ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe oyuncusu Tuğçe Canıtez de kupayı kazanabilecek güçlerinin olduğunu aktararak, "Galatasaray çok iyi takımlardan biri ama bizim hedefimiz de kupayı alarak eve dönmek. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yaparak, kupayla evimize döneceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Memnun, Dikeoulakos, Bahar Çağlar ve Tuğçe Canıtez kupayla basın mensuplarına poz verdi.