Mustafakemalpaşa Belediye Spor Basketbol Takımı, yeni sezona rüya gibi bir başlangıç yaptı.

2014-2015 Basketbol Sezonu’nda Bursa Yerel Liglerde Küçük Erkekler (B) Grubu’nda mücadele eden Mustafakemalpaşa Belediye Spor, kendi sahasında oynadığı ilk iki maçını kayıpsız atlattı. My Spor’u 20-0 hükmen mağlup eden Belediye Spor’un küçük dev adamları, küçük ikinci maçında karşılaştığı Ahmet Erdem Spor’u da 109-24 gibi farklı bir skorla geçti.

Ligin ikinci haftasında evinde konuk ettiği Ahmet Erdem Spor mücadelesine iyi başlayan Belediye Spor Basketbol Takımı, ilk periyodu 31-2, ikinci periyodu ise 54-9’luk skorlarla önde kapattı.

Üçüncü periyodu da 80-17 önde tamamlayan Mustafakemalpaşa Belediye Spor, bu üstünlüğünü maç sonuna kadar devam ettirerek karşılaşmayı 85 sayı farkla 109-24 kazandı.

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Küçük Erkek Basketbol Takımı, 6 ekibin grup mücadelesi verdiği ligin 3. haftasında 7 Kasım 2014 Cuma günü saat 19.00’da Gemlik Belediye Spor ile Kapalı Spor Salonu’nda karşılaşacak.

Belediye Spor Basketbol Takımı, Gemlik Belediye Spor Kulübü, Nilüfer Belediye Spor Kulübü, Bursa Kolejliler Spor Kulübü, Ahmet Erdem Spor Kulübü, Osmangazi Belediye Spor Kulübü ve My Spor Kulübü ile aynı grupta yer alıyor.