Yıldız erkekler ve kızlar basketbol grup bölge birinciliği müsabakaları Kazım Karabekir Spor Salonunda ve Yunus Emre Spor Salonunda 13 ilden yaklaşık 264 sporcunun katlımı ile tamamladı.

Okul Sporları 2015-2016 yılı faaliyet programında yer alan okullar arası kız ve erkek yıldızlar basketbol grup bölge birinciliği müsabakaları, Kazım Karabekir Spor Salonunda ve Yunus Emre Spor Salonlarında ayrı ayrı gerçekleşti. Gaziantep, Nevşehir, Mersin, Ankara, Hatay, Antalya, Konya, Adana, Aksaray, Niğde, İzmir, Kırşehir ile Niğde illerinin katıldığı grup müsabakaları yapılan grup maçlarıyla sona erdi. Yıldız erkeklerde rakiplerini eleyerek gruplarında birinci olan takımlar Mersin – Antalya - İzmir olurken kızlarda bu isimler İzmir - Ankara - Konya takımları oldu.

Karaman’da yapılan spor organizasyonunun başarılı bir şekilde gerçekleştiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, mücadelelerin centilmenlik çerçevesinde tamamlandığını, kazanan ve kaybeden tüm takımları yürekten kutladığını belirtti.