PTT 1. Ligi takımlarından Şanlıurfaspor’da yönetim kurulu üyesi Kemal Süt, deplasmanda oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan 3 puan almanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Süt, tüm taraftara Passolig kartı almaları konusunda çağrıda bulundu.

Kemal Süt, Şanlıurfaspor’un bu sezon kötü günler geçirdiği belirterek, alınan sonuçlarla bu kötü günleri geride bıraktırdığını ifade etti. Takımın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından da 3 puanla ayrılmanın sevincini yaşadıklarını kaydeden Süt, takım oyuncuları ve teknik kadroysa teşekkür etti. Taraftara, takıma sahip çıkmaları konusunda da çağrıda bulunan Süt, takımın 6 hafta sonra ilk kez GAP Arena Stadı’nda maç oynayabileceğini hatırlattı. Süt, “Manisaspor maçıyla birlikte 6 hafta sonra ilk kez kendi seyircimizle buluşacağız. Bu süreçte her geçen gün daha iyi hale gelen takımı, bu maçta yalnız bırakmayalım. Tüm kent takımı özledi. Bu özlemi hep birlikte Manisspor maçıyla dindirelim” dedi. Passolig konusunda da uyarılarda bulunan Süt, şöyle devam etti:

“Passolig uygulaması nedeniyle bir çok takım, kendi sahasında bile deplasmanı yaşıyor. Bu durumu takımımıza da yaşatmayalım. Zaten sezon başladığından itibaren deplasmanda oynuyoruz. Buna rağmen başarılı olan takımımızın bu başarılı sonuçlarına yenilerini ekleyebilmesi için, taraftara ihtiyacımız var. Bizi yeşil sahalarda en iyi temsil eden takımıza tüm bölge halkı sahip çıkmalı ve bunu için de paso lig kartlarını ihmal etmemelidir.”