PTT 1. Lig’in 8. haftasında Manisaspor’u konuk edecek olan Şanlıurfaspor bu sezon ilk kez taraftarı önünde oynayacak.

Bu sezon ilk kez kendi sahasında oynayacak olan Şanlıurfaspor, GAP Vadisi Tesisleri’nde Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Sabah yapılan antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından 3 grup halinde top kapma ve yarı alanda çift kale maç yaptı. Teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanın sonunda futbolcular penaltı çalışması yaparak idmanı sonlandırdı. Antrenmanı Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş’te izledi.

“GALİBİYET İÇİN OYNAYACAĞIZ”

Antrenman sonrasında Manisaspor maçı hazırlıklarını değerlendiren Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Cumartesi günü saat 14.00’da oynanacak karşılaşmanın önemine değindi. Arslan, kendi sahalarında ilk defa oynayacakları maçın heyecanını yaşayacaklarını belirterek, “7 haftadır süren dışarıda oynama alışkanlığımıza son veriyoruz. Taraftarımıza ve kendi sahamıza kavuşacağımız için çok mutluyuz. İnşallah güzel bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz. Tabii rakibimizin bulunduğu konuma saygı duyuyoruz. Rakibimizin oynadığı futbola kaliteli futbolcularına saygı duyarak galibiyet için sahada yer alacağız. Deplasmanda sürdürdüğümüz bu iyi gidişatı kendi sahamızda da devam ettirmek istiyoruz. Galibiyet için oynayacağız. Allah izin verirse de geleceğimize inanıyorum. Futbolcularımız bu hafta taktiksel idmanlarda istediğimize çok yakın performans sergiledi. Taraftarımızı mutlu edeceğimize inanıyorum” dedi.

“BİZ ONLAR İÇİN VARIZ”

Taraftara çağrıda bulunarak takıma destek olmalarını isteyen Arslan, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Deplasmanlarda taraftarsız oynadık. Biz onlar için başarmaya çalıştık. 14 puan geldik. Bu puan şuan için çok ciddi bir puan. Bunu 17 puana çıkarmak için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Maçın başından sonuna kadar taraftarımız takımlarına destek versin. Çünkü biz onlar için varız. Onlar için mücadele ediyoruz. Onların mutluluğu için uğraşıyoruz. İnşallah taraftarımız ile beraber güzel bir galibiyet serisinin devamını diliyorum.”

Manisaspor maçı öncesi takımda Şenol ve Kemal Tokak’ın sakatlığının devam ettiğini belirten Arslan, Veli Kızılkaya’nın da kart cezalısı olduğunu ve hafta sonu oynanacak maçta forma giyemeyeceğini söyledi.