Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce okul sporları faaliyetleri kapsamında ilçe spor salonlarında oynanan Masa Tenisi, Voleybol, Futbol ve Futsal il birincilikleri devam ediyor.

2013-2014 yılı okul sporları faaliyeti kapsamında gerçekleştirilen müsabakalar İyidere ilçesinde Genç Kızlar Voleybol müsabakaları, Güneysu Spor Salonunda Genç Kız-Erkek Masa Tenisi maçları, Çayeli ve Derepazarı Futbol Sahasında Genç Erkekler, Futsal Küçük Kız ve Erkekler ise Çayeli Spor Salonunda yapılan müsabakalar ile devam ediyor.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, devam eden müsabakaları izleyerek çok sayıda okul ve öğrencinin katılım sağladığı spor faaliyetlerini sorunsuz şekilde sonlandıracaklarını söyledi. Çelik “Sporu ilk olarak okulda tanıyan birçok gencimiz sporu bu sayede tanıyıp, benimseyerek spor yaşamına devam ediyor. Okul sporlarında hedefin çocukların sporla buluşturulmasıdır. Bu tür projeler yetişen neslin hem zihnen hem bedenen daha sağlıklı bir nesil yetişmesini sağlamaktadır” dedi.