Süper Lig’de Gaziantep’i temsil eden tek takım unvanını elinde bulunduran Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol Takımı, kendi sahasında oynadığı maçta İstanbul Yeditepe Ampute Futbol Takımı’nı 5-0 gibi net bir skorla mağlup etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol Takımı maçın henüz 4. dakikasında Yalçın Kaçar’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden hemen 2 dakika sonra ise sahneye Yakup Aydın çıkarak takımını 2-0 öne geçirdi. Maçta tempoyu bir an olsun düşürmeyen ve maçta sürekli üstün oynayan Şahinbey Ampute Futbol Takımı, Barış Telli’nin (1) ve Nurettin Balkaya’nın (2) golleriyle maçı 5-0’lık bir skorla kazandı.

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Alınan galibiyetle ilgili mutluluğunu ifade eden başkan Tahmazoğlu, “Geçen yıl 1. ligde olan takımımız bu yıl Ampute Süper Lig’ine yükseldi. Bu yıl çok iyi bir takım kurduk. Bunda emeği geçen kulüp yöneticilerimize de çok teşekkür ediyorum. Bugünkü maçta rakibimizi 5-0 gibi net bir skorla yendik. Hedefimizi şampiyonluk üzerine kurduk. Bu vesileyle tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

“BU GALİBİYETİ HAK ETTİK”

Oynanan oyundan memnun kalan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel ise şunları söyledi:

“Bizler Gaziantep’te sporu tabana yaymak için gayret sarf ediyoruz. Rakip takımın futbolcuları gibi bizim futbolcularımızın çoğu da gazilerden oluşuyor. Bunları her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Bugünkü maçtan dolayı bütün futbolcuları tebrik ediyorum. Bundan sonra gerek evimizde gerekse deplasmanda oynayacağımız maçlardan galibiyetle dönmek istiyoruz. Bugünkü maçta ilk dakikalardan itibaren daha etkili ve atak takım bizdik. Öne geçmemize rağmen tempoyu maç sonuna kadar devam ettirerek 5-0 gibi net bir skorla galip gelmesini bildik. Oynadığımız futbolla bu galibiyeti hak ettik diyebilirim. Bu güzel ve etkili oyun için başta futbolcularımız olmak üzere emeği geçen tüm yöneticilerimize, teknik ekibe ve aynı zamanda rakip futbol takımına da teşekkürlerimi sunuyorum. Dostluk ve spor kazansın diyorum.”

“CENTİLMENCE BİR MAÇ OLDU”

Maçın ardından konuşan Şahinbey Ampute Futbol Takımı Teknik Direktörü Ökkeş Böke de, “Önceki maçlarımızda 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık. Aslında bizim takımın gücü bu değildi. Ama bugün gücümüzü gösterdik. Rakip takıma da çok teşekkür ediyorum. Çok centilmence bir maç oldu. İnşallah önümüzdeki maçlarda da bu futbolu oynarız. Bize sürekli destek verip yanımızda olan başkan Tahmazoğlu, kulüp başkanı Cuma Güzel ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.