İlimizi TFF 3. Lig 1. grupta temsil eden Karaman Futbol Kulübü, Hendek Spor ile karşı karşıya geldi. Ligin 23. haftasında Hendek Atatürk Stadında oynanan mücadeleyi hakem Burak Kaplan yönetti.

Kulübün başına geçen Mehmet Ali ve Süleyman Han kardeşlerle birlikte kötü gidişata ‘Dur’ demek için canla başla mücadele eden kırmızı-beyazlılar, Hendek Spor’dan 3 puanı koparmak için ter döktü.

Ligin en genç takımlarından biri olan temsilcimiz, dinamik kadrosuyla maçın ilk yarısında geliştirdiği ataklarla rakip kaleyi yoklasa da sonunu getiremedi. Maçın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına da hızlı bir başlangıç yapan temsilcimiz rakip kaleyi adeta bombaladı. Uzaktan çekilen şutlarlar rakip kaleyi yoklayan Karaman Futbol Kulübünün attığı 15 şuttan 8’i isabetli olsa da skoru değiştirmeye yetmedi.

Zorlu mücadele golsüz eşitlikle tamamlanırken her iki takımda hanesine birer puan yazdırdı. Karaman Futbol Kulübü puanını 26’ya çıkartarak ligde 11’inci sıraya yükseldi.

YÖNETİM TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han, Onursal Başkan Mehmet Ali Han ve yeni yönetim, deplasmanda da takımlarını yalnız bırakmayarak tribündeki yerlerini aldılar.