02 Mart 2015 Pazartesi günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Antrenör Barış Ünlü ve şampiyon bisikletçiler Semra Yetiş ile Kader Şahin katıldı.

Vali Murat Koca, Alanya’da yapılan bisiklet yarışlarında kategorilerinde elde ettikleri başarılı sonuçlarla Karaman’ın yüzünü güldüren şampiyon sporcuları tek tek kutlayarak bundan sonraki şampiyonalarda da kendilerinden aynı başarılı sonuçları beklediklerini söyledi. Sportif anlamda Karaman’ın daha iyi noktalara gelmesi için Valilik olarak gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyen Vali Koca, tarihi ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Karaman’ın elde edilen sportif başarılarla birlikte Türkiye ölçeğinde hak ettiği konumu elde edeceğine olan inancını belirtti. Vali Koca daha sonra sporcuları çeyrek altınla ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.

Karamanlı bisikletçiler olarak elde edilen bu başarının bir tesadüf olmadığını belirten şampiyon sporcular ise, ekip olarak şampiyonaya çok iyi çok iyi hazırlandıklarını ve bunun sonucunda da bu başarılı sonuçların elde edildiğini belirttiler. Bundan sonra düzenlenecek olan şampiyona ve organizasyonlarda daha iyi sonuçlar elde ederek Karaman’ın sportif anlamda da zirveye taşımak istediklerini belirten sporcular, Vali Koca’ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programında yer alan Alanya Sezon Açılışı Yol Yarışları 27 Ocak – 01 Şubat 2015 tarihlerinde Alanya’da yapılmış, 68 km yol yarışları büyük bayanlar ve 34 km kriteryum yarışları büyük bayanlar kategorisinde Türkiye şampiyonluğunu elde ederken, Yine 68 km yol yarışları genç bayanlarda ise Kader Şahin Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atmışlardı.