ŞAMPİYON BOKSÖR
Kayseri'de düzenlenen Yıldız,Genç ve Büyük Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası'nda sporcumuz Halime Merve UÇKUN Genç Bayanlar kategorisinde 54 Kg.'da Türkiye Şampiyonu olmuştur.
Boks Federasyonu Başkanlığı 2012 faaliyet programında yer alan Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası 04-09 Ocak 2012 tarihleri arasında Kayseri ilinde düzenlendi.
Boks İl Temsilcimiz ve Boks Antrenörümüz yaptığı açıklamada; şampiyona öncesi iyi bir hazırlık döneminden geçtiklerini, sporcularının da kendisinin de mutlak başarıya kilitlendiğini ve bunun için her antrenmanda çok çalıştıklarını, çok ter döktüklerini belirtti.  Şampiyonaya 35 ilden toplam 325 sporcunun katıldığını dile getiren Antrenör OZAN, müsabakaların kıyasıya  mücadeleler içerisinde geçtiğini ve 54 Kg.'da Genç Bayanlar kategorisinde ringe çıkan boksörümüz Merve Halime UÇKUN'un kendi kategorisinde 21 sporcu arasından  Türkiye Şampiyonu olduğunu sözlerine ekledi. Antrenörümüz Karaman'da bir ilkin gerçekleştiğini, boks branşında bayanlarda Karaman tarihinde bir ilke imza atmanın sevincini ve haklı gururnu yaşadıklarını belirtti. "Sporcumuz büyük bir başarı sağlamış olup, maçlardaki performansı ve boksu ile büyük ilgi görmüş bizzat Boks Federasyonu Başkanı tarafından tebrik edilmiştir. Halime'nin 2010'da Türkiye ikinciliği, 2011'de Türkiye ikinciliği, 2012'de ise Türkiye Şampiyonu olması performansın her yıl giderek arttığı ve daha büyük başarılara imza atacağının bir göstergesidir." dedi.​




Sporcumuz Merve Halime UÇKUN ise;  antrenörü ile başarıya inandıklarını, sene içerisinde çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Yoğun ve planlı bir çalışma döneminden geçtiklerini, eksik noktalarını iyi belirleyip , hataları giderip şampiyonaya hazır hale geldiğini ve şampiyon olduğunu, bunun da mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. "Bundan sonraki Avrupa Şampiyonası'nda şampiyonluğu hedefliyorum,  ülkemi ve  Karaman'ı en iyi şekilde temsil edeceğim. Bugünlere gelmemde büyük emeği olan Antrenörüm Z. Adem OZAN'a çok teşekkür ediyorum" dedi.​
Bundan sonraki hedeflerine hız kesmeden yürüyeceklerini belirten OZAN, inandık, "Çalıştık ve başardık ve daha çok çalışarak büyük başarılara imza atacağız, bu süreç içerisinde bizlere  desteklerini esirgemeyen ve her konuda yardımcı olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Kasım AYDOĞDU'ya   ve personel arkadaşlarıma Teşekkür ediyorum" dedi.

ŞAMPİYON ÖDÜLLENDİRİLDİ
Türkiye Boks Şampiyonumuz Halime UÇKUN’u  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım AYDOĞDU makamında kabul ederek hediye takdim etti.
Boks Federasyonu Başkanlığı 2012 faaliyet programında yer alan Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası 04-09 Ocak 2012 tarihleri arasında Kayseri ilinde düzenlendi.
Türkiye Şampiyonası’na ilimizi temsilen katılan sporcumuz Halime UÇKUN Genç Bayanlar kategorisinde 54 Kg.’da Türkiye Şampiyonu oldu. Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürümüz Kasım AYDOĞDU şampiyonumuzu, Antrenörü Adem OZAN’ı ve basın mensuplarını  makamında kabul etti ve şampiyona  Altın takdim ederek, çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
Öncelikle bu büyük başarısından dolayı şampiyona ve antrenör OZAN’a teşekkür ederek sözlerine başlayan  Aydoğdu; “İlimizde faaliyet gösteren bütün spor branşlarına her türlü desteği verdiklerini ve bu başarıların tesadüf olamadığını ayrıca  antrenörlerimizin de planlı ve programlı bir şekilde çalışarak daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını” dile getirdi. Aydoğdu, Karamanlı sanayicilerin, kamu kurum ve kuruluşlarının  spora ve sporcularımıza destek olmalarını istedi ve amatör branşlarımıza sponsor olmaları çağrısında bulundu. Bu şekilde hem ilimizin, hem de ilimiz sanayicilerinin ulusal arenada  spor vasıtası ile daha iyi bir şekilde tanınacağını sözlerine ekledi.
Kasım AYDOĞDU; “Halime UÇKUN’un ilimizde Boks branşında bayanlar kategorisinde bir ilki gerçekleştirerek Türkiye Şampiyonu olduğunu ve bundan sonraki müsabakalarda Uluslar arası arenada Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonalarında  ilimiz ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söyledi ve başarılarının devamını diledi. Ayrıca; bu başarıda en az Halime kadar payı olan İl müdürlüğümüz Boks Antrenörü Z. Adem OZAN’a teşekkür etti.
Antrenörümüz Ozan ise; “İl müdürümüz Kasım AYDOĞDU ve basın mensuplarına teşekkür ederek, bu başarımız ileride hedeflediğimiz uluslararası başarıların teminatı olacaktır ve bunun için sporcularım ve ben özverili bir şekilde çalışıyoruz, Karaman halkının da maddi ve manevi destekleriyle daha iyi yerlere geleceğimizi inanıyoruz.”dedi.