Yunuskent Sentetik Futbol Sahası’nda düzenlenen turnuvaya Karaman, Konya ve Silifke Masterler takımları katıldı. 
Dostluk içinde başlayan müsabakalar sonunda Karaman Masterler takımı turnuvanın şampiyonu olurken, Silifke Masterler ikinci, Konya Masterler ise turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.
Yunuskent Futbol Sahası’nda oynanan müsabakalarda oynanan son maçta Silifke Masterler Takımı, Konya Masterler Takımını 3-1 mağlup ederken, karşılaşmanın ardından kupa töreni düzenlendi.
Tören öncesi merhum Hikmet Doğan anısına böyle bir turnuva gerçekleştirdiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, şunları söyledi:
“Merhum Hikmet Doğan Masterler Futbol turnuvası ile burada dostluk ve birlikteliği arttırarak, güzel bir organizasyona imza attınız. Bugün yapılan bu anlamlı turnuvanın ilerleyen yıllarda da devam etmesini ümit ediyorum. İnşallah gelecek yıllarda da burada biraraya gelir bu güzel ortamı birlikteliği güçlendiririz” dedi.
Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları ise, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Karaman Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Celalettin Özcan, Karaman Amatör Spor Kulüpleri Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Genç, Futbol İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan ve İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Kayatürk tarafından verildi.
Turnuva kupa ve madalyaların verilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafın ardından sonra erdi.
Genel Sonuçlar:
Karaman Masterler: 2 – Silifke Masterler: 1
Karaman Masterler: 2 – Konya Masterler: 1
Silifke Masterler: 3 – Konya Masterler: 1