21 – 23 Ağustos 2014 tarihlerinde Trabzon’da yapılan 2. Avrupa Gençler İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonasında Avrupa İkincisi olan Mustafa Özer ile 7 – 10 Eylül 2014 tarihlerinde Konya’da yapılan Türkiye Minikler Taekwondo Şampiyonasında 57 kg’da birinci olan Tunahan Kozan ve antrenörleri Vali Murat Koca’yı Makamında ziyaret etti.
Ayrıca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. İhsan Mintaş, İşitme Engelliler Derneği Başkanı Ali Semiz, Milli Takım Atletizm Antrenörü Murat Yurdadön, Taekwondo İl Temsilcisi Ali Can, şampiyon sporcular Mustafa Özer ile Tunahan Kozan da ziyarete katıldı.

21 – 23 Ağustos 2014 tarihlerinde Trabzon’da yapılan ve 15 ülkenin katıldığı 2. Avrupa Gençler İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonasında Karaman İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcusu Mustafa Özer 5000 metre kategorisinde 17,25 dakikalık derecesiyle Avrupa ikincisi olmuştur. Şampiyonada 3 altın, 12 gümüş, 12 bronz madalya kazanan Türkiye ise takım halinde üçüncü olmuştur.

7 – 10 Eylül 2014 tarihlerinde Konya’da yapılan Türkiye Minikler Taekwondo Şampiyonasında ise Karaman İl Özel İdaresi Spor Kulübü sporcusu Tunahan Kozan 57 kg’da Türkiye şampiyonu olmuştur.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette sporcuların antrenörleri gerçekleştirilen şampiyonalar hakkında Vali Murat Koca’ya bilgi verdiler. Vali Murat Koca ise İlimizi 2. Avrupa Gençler İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonasında ve Türkiye Minikler Taekwondo Şampiyonasında başarıyla temsil eden sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Vali Koca, İlimizdeki spor alanında bu başarıların artması için Valilik olarak her zaman sporcuların destekçileri olacağını belirterek başarılı sporcuları altınla ödüllendirdi.